Webinarer for gymnasieundervisere

Unge Forskere afholder webinarer fyldt med inspiration til dit talentarbejde: Ny webinarrække kommer snart!

En række erfarne Unge Forskere undervisere, tidligere deltagere (elever), Unge Forskere-sekretariatet og andre fagpersoner sidder klar til at hjælpe dig i gang eller videre med at bruge Unge Forskere i din undervisning. Temaet for webinarerne er forskelligt, og du kan se webinarrækken nederst på siden.

Hvert webinar varer ca. 1 time og er som udgangspunkt struktureret med ½ times oplæg og ½ time til spørgsmål. Det kræver hverken tilmelding eller login at være med, og det er op til dig, om du vil følge med hver gang eller vil udvælge et enkelt webinar. Du følger webinaret live på Astras Youtubekanal ved at klikke på nedenstående link og du kan stille korte spørgsmål til vært og deltagere ved at skrive i en formular.

Er du forhindret i at deltage eller vil du gerne dele webinaret med en kollega?

- Hvert webinar optages og kan efterfølgende ses på YouTube! Du kan finde links til tidligere afholdte webinarer her på siden.

 Link til afholdte webinarer

Introduktion til Unge Forskere på gy mnasiet. Afholdt 25. august 2016.
Hvad er Unge Forskere Senior og hvorfor skal du og dine elever deltage? 

Talenttyper i Unge Forskere på gymnasiet - interview med talentekspert Nynne AfzeliusTorsdag d. 15. september kl. 15-16.
Hvilke talenter passer godt til Unge Forskere Senior og hvordan kan du bruge konkurrencen til at finde de skjulte talenter? Interview og spørgetid med talentekspert Nynne Afzelius.

Q&A med programleder, Katrine Bruhn Holck. Afholdt 6. oktober 2016.
Hvor meget tid skal man bruge som lærer, hvordan overbeviser man sin ledelse, hvornår skal man gå i gang? Få svar på dette og meget mere her. 

Hvordan kan en god projektopgave bruges til talentudvikling i Unge Forskere? Afholdt torsdag d. 2. februar 2017
Hvordan kan en god projektopgave som f.eks. SRP, SSO, SRO eller Teknologi A bruges til talentudvikling i Unge Forskere? En underviser og tidligere elev fortæller om deres erfaringer.