Vind sammen med dine elever

Der uddeles hvert år en række priser til lærere og undervisere, der har gjort sig særligt bemærkede i deres arbejde med Unge Forskere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Årets Lærer 2016, Ole Grevald

Årets lærer / underviser
Der uddeles hvert år en pris til en lærer / underviser i hhv. grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Prisen kan gå til en person eller et team, som har gjort sig særligt bemærket for arbejdet med Unge Forskere og den naturfaglige undervisning i året der er gået. Juryen træffer afgørelse umiddelbart efter indsendelsesfristen, så vinderen bliver inviteret med til finalen og får overrakt sin præmie af Unge Forskeres protektor H.K.H. Prins Joachim.

Prisen er på 10.000 kr. og uddeles af Unge Forskere. 

Vindere 2016 er:
Grundskole: Ole Grevald, Skt. Josefs Skole i Roskilde.
Ungdomsuddannelse: Kirsten Thøgersen, Bagsværd Kostskole og Gymnasium.

Novo Nordisk Fondens Skolepris
Undervisningspris, som har til formål at anerkende og synliggøre en ekstraordinær indsats inden for naturvidenskabelig undervisning på grundskoleniveau i Danmark. Prisen består af 250.000 kr. fordelt på henholdsvis en personlig hæderspris på 50.000 kr. og 200.000 kr. til skolen. Prisen gives til en lærer eller et lærerteam fra hhv. Øst- og Vestdanmark.

Vindere 2016 er:
Vest: Naturfagslærer Vibeke Prip Larsen, Arden Skole i Arden
Øst: Naturfagslærere Lone Skafte Jespersen & Helle Houkjær, Krogårdsskolen i Greve

Hempel-DTU's Forskerskolepris
Prisen uddeles til to almene eller tekniske gymnasier: Et øst for, og et vest for Storebælt. Prisen består af en check på 50.000 kr. til et varigt kunstværk, apparatur eller lignende til gymnasiet samt 50.000 kr. til afholdelse af et event på den enkelte gymnasium.

Fortjener jeres skole at vinde? Nominér din skole her.

Vindere 2016 er:
Rybners Gymnasium, Esbjerg