Sponsorpræmier Senior

Der er mere på spil end kontante præmier. Kom til Californien, London, Nobelprisoverrækkelse eller Roskilde Festival. Her kan du læse om alle de fede sponsorpræmier, og hvordan dit projekt kan vinde.

OBS: Dette er en liste over uddelte sponsorpræmier i 2016, da vi stadig arbejder på at få sponsorpræmierne for 2017 på plads. 

Novozymes Rejselegat
Novozymes sponsorerer et to ugers ophold på et af sine research and development-sites efter eget valg enten i Kina, USA (Californien eller North Carolina) eller Danmark. For at kvalificere sig til præmien, skal dit projekt beskæftige sig med enzymer.
Find inspiration til arbejdet med Enzymer i Novozymes undervisningsmateriale

DTU CHALLENGE: Engineer the Future
DTU giver dig mulighed for at deltage i Roskilde Festival 2016, hvor du kan præsentere dit projekt for festivalgæsterne. For at kvalificere dig til præmien, skal du sætte din viden på spil og bruge teknologi og naturvidenskab til at finde løsninger på fremtidens problemer: Klimaforandringer, energiproblemer, forurenede økosystemer, fattigdom eller befolkningstilvækst! Der skal tænkes nyt. Hvilket problem vil du tage op? Find inspiration på www.dtu.dk/dtuchallenge.

SIYSS (The Stockholm International Youth Science Seminar)
Ungdommens Naturvidenskabelige Forening donerer denne rejse, som inkluderer deltagelse i Nobelprisoverrækkelsen og efterfølgende festligheder i Stockholm december 2016. Vinderen udvælges af UNF, og der er ingen faste kriterier for denne præmie.
Læs om Kristian Lolzkat tur til Stockholm i 2015 her.

Lundbeckfondens formidlingspris
Lundbeckfonden sponsorerer en rejse til London med alt betalt inklusiv entre til de berømte muséer, Natural History Museum og London Science Museum. Prisen går til det bedst formidlede projekt. Der foretages en samlet vurdering af udstilling, poster og mundtlig præsentation.

Topsøe Innovation Challenge
Prisen uddeles til et særligt nyskabende projekt, som udvælges af eksperter fra Haldor Topsøe A/S. Med prisen følger en uges praktik i virksomhedens globale forskningscenter i Lyngby, hvor prismodtageren vil få et unikt indblik i at arbejde med innovation og få muligheden for, sammen med forskerne, at være kreativ, udføre spændende forsøg og blive endnu klogere på, hvordan nytænkning i naturfag skaber de bedste løsninger.

"Besøget har kun givet mig endnu større lyst til at komme ud og opdage nye sider af videnskaben!" - læs Sørens tanker om sit besøg hos Haldor Topsøe A/S her