Sponsorpræmier Junior

Spændende klasseture i naturvidenskabens tegn eller lidt ekstra penge til klassekassen? Udover de kontante præmier dyster deltagerne også om en række spændende præmier fra vores sponsorer.

OBS: Dette er en liste over uddelte sponsorpræmier i 2016, da vi stadig arbejder på at få sponsorpræmierne for 2017 på plads. 

Novozymes Challenge
Sponsorpræmie på 5.000 kr. til et spændende projekt, som beskæftiger sig med enzymer.
I bunden af siden kan du downloade undervisningsmateriale fra Novozymes, som kan give inspiration til at arbejde med enzymer.

Lundbeckfondens Formidlingspris
Klassetur med alt betalt til Den Blå Planet til det bedst formidlede projekt. Der laves en samlet vurdering af udstilling, poster og mundtlig præsentation.

Teknologisk Institut - En dag i opfinderuniverset
Sponsorpræmie for hele klassen - en dag på Teknologisk Institut med alt betalt, hvor I vil høre om, hvordan man på instituttet arbejder med innovation og opfindelser. Der uddeles en præmie til en klasse øst for Storebælt og en klasse vest for Storebælt. Præmien gives til et projekt, som er baseret på originale og nyskabende ideer og har et samfundsperspektiv. Projektet skal pege på noget banebrydende eller innovativt og samtidig være resultatorienteret og anvendeligt.

Sidste års vinder af Teknologisk Institutets sponsorpræmie, Richard, på besøg i FabLab med klassen. Læs mere her

DTU Challenge: Engineer The Future
Vinderen får mulighed for at opleve fascinerende naturvidenskab helt tæt på, når DTU ScienceShow kommer på besøg på skolen. Præmien gives til et projekt, hvor eleverne ved hjælp af teknologi og naturvidenskab forsøger at finde løsninger på de problemer, der venter i fremtiden. Find inspiration på www.dtu.dk/dtuchallenge