Tilmeldingen til Unge Forskere 2017 er åben

Brænder du for naturvidenskab og har du en god idé til et projekt? Så er det nu, du har muligheden for at tilmelde dit projekt til Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence. 

Tilmeld dig online
Tilmeldingen foregår lige her, og du kan ændre i projekterne helt frem til d. 1. marts, hvis du får lyst til at tilføje noget nyt. Elever i grundskolen skal tilmeldes af deres lærer, mens elever på ungdomsuddannelser selv skal tilmelde sig konkurrencen. 

Efter du har oprettet en profil, kan du finde en masse information, der gør, du kan komme på forkant med alt den praktiske formalia - så slipper du for at stresse inden deadline!

Lærer i folkeskolen eller gymnasiet? 
Har du nogle dygtige elever i din gymnasieklasse, der har eller skal til at skrive SRP, AT, teknologiprojekt eller lignende? Så synes vi, du skal opfordre dem til at sende deres projekt ind til Unge Forskere - hvis de går videre, får de en unik chance for at få deres ideer ud i den virkelige verden, opbygge et fagligt netværk og vinde rejser til lande som USA, Brasilien og Kina. De får også mulighed for at fremlægge deres projekt for en jury, som kan udfordre dem på deres faglighed, og for 9.000 besøgende til Science i Forum - efter det bliver mundtlige eksamener en smal sag. 

Som folkeskolelærer kan du let involvere hele klassen med vores 5-trins-raket eller bruge Unge Forskere til at give temauger, science-valgfag eller tværfaglige projekter lidt ekstra krydderi med et motiverende konkurrenceelement. Du kan også udnytte skolereformen ved at inkludere Unge Forskere i ‘Den åbne skole’. Eksempelvis ved at invitere spændende folk på besøg på skolen eller tage på virksomhedsbesøg. 

Hver år giver Unge Forskere 10.000 kr. til den lærer eller det lærerteam fra både grundskole og ungdomsuddannelser, der har gjort sig særligt bemærket i sit arbejde med Unge Forskere. Læs mere om Årets Lærer

Mød Unge Forskere
Spændende webinars, workshops eller besøg af lærerambassadøre eller tidligere deltagere? Læs om alle mulighederne her. 
 

Vi glæder os til at læse jeres spændende projekter!