Programmet til Science i Forum er klar

Der er nu kun lidt over en måned til, vi åbner dørene til Science i Forum og derfor er det også på tide at løfte sløret for året program.

Manipulationseksperten Henrik Svanekiær åbner Science i Forum med psykologiske eksperimenter, som kommer til at spille både din hjerne og synssans et puds.

Hver dag kan du også opleve en dissektion på scenen i Forum. Mandag tager Den Blå Planet en vestafrikansk dværgkrokodille med og gør dig klogere på den mystiske skabning, der ikke har haft brug for at udvikle sig i 100 millioner år.

Søndag og tirsdag tager Abdi Heyadat fra Statens Naturhistoriske Museum over og undersøger hvilke organer, der holder os pattedyr i live - præcis hvilke dyr Abdi har med, kan vi endnu ikke afsløre. Måske du husker Abdi fra, da han punkterede en hval på Henne Strand og efterfølgende skulle samle skelettet - eller fra da han dissekerede både oddere og marsvin til sidste års Science i Forum.

Du kan også glæde dig til høje brag, søjler af ild og skyer af flydende nitrogen, når studerende fra Københavns Universitet og DTU eksperimenterer på scenen i Forum. Med udgangspunkt i dagligdagens fænomener vil de lave spektakulære forsøg.

Programmet tæller desuden Line Friis Frederiksen, som interviewer en række tidligere vindere af Unge Forskere, Jacob Aagaard, som fortæller om sit arbejde på CERN og Thomas J.J. Johansen fra Brorfelde Observatorium.