Kom gratis til Science i Forum med din klasse

For fjerde år i træk åbner Science i Forum dørene til Danmarks største scienceevent i Forum. Det er gratis at deltage - tag hele klassen med til en inspirerende dag fuld af spændende scienceaktiviteter.

Novozymes, Røde Kors, Naturama og en række andre virksomheder, museer og organisationer står klar til at inspirere med den nyeste forskning og spændende hands-on aktiviteter for både store og små. Prøv alt fra Virtual Reality til 3D-print, bliv klogere på rummet eller jorden under os eller lær, hvordan enzymer påvirker vores hverdag. 

scenen vil der hver dag være dissektioner af eksotiske dyr og scienceshows vil få det til at buldre og brage i Forum. Oplev også mentalist Henrik Svanekiær, Thomas J.J. Johansen fra Brorfelde Observatorium og Jacob Aagaard fra CERN.

Sidst men ikke mindst står de 100 dygtige finalister i dette års Unge Forskere-konkurrence klar til at fortælle om deres spændende projekter.

Hvis man selv overvejer at deltage i Unge Forskere eller står over for en stor opgave, der skal skrives, er der masser af inspiration at hente - hvad end det er et fysik/kemi-projekt, en projektopgave eller en SRP.

Mandag d. 24/4 og tirsdag d. 25/4 er der åbent for skole- og gymnasieklasser. Det er gratis og kræver blot, at du tilmelder klassen på scienceiforum.dk/tilmeld.

Find hele programmet her.