Unge Forskere

 
 
 Kom gratis til Science i Forum - tilmeld din klasse allerede nu!

12. januar 2016


For tredje år i træk åbner vi dørene til Danmarks største science- og teknologimesse i Forum. Lego, Google, Novozymes og en række andre virksomheder, museer og organisationer står klar til at inspirere med den nyeste forskning og spændende hands-on aktiviteter for både store og små.

De 100 knivskarpe finalister, der er kommet igennem nåleøjet i dette års Unge Forskere konkurrence, står klar til at fortælle om deres spændende projekter. Hvis man selv overvejer at deltage i Unge Forskere eller står over for en stor opgave, der skal skrives, er der masser af inspiration at hente - hvad end det er et fysik/kemi-projekt, en projektopgave eller en SRP.

For gymnasier og de ældste elever i grundskolen vil der om mandagen være en spændende debat med Etisk Råd. Her vil både fortalere og modstandere diskutere den nye genteknologi CRISPR, som forskere allerede nu har anvendt til at manipulere et menneskefosters gener. Der vil være rig mulighed for, at publikum kan deltage i debatten. 

Mandag d. 25. og tirsdag d. 26. april er der åbent for skole- og gymnasieklasser. Det er gratis og kræver blot, at du tilmelder klassen på scienceiforum.dk/tilmeld

 
 
     
 
 

Nyheder fra Unge Forskere

 
 

Godt nytår fra Unge Forskere
 

Vil du vide mere om Unge Forskere? Få besøg af en lærerambassadør
 

“Hvad er det egentlig, du skal i Sverige?”
Unge Forskere-artikel i LMFK
 

Den officielle video fra Science i Forum 2015
Ny teknlogi gør det let at skabe designerbørn - debat med Etisk Råd til Science i Forum
 
 
     
 
   
- - - This is a test version of the newsletter. - - -
--61517d9eb9337754134884aecd82bfc2-- --bd8a339a4a6bcb316e4c6f183c2b7be0--