Unge Forskere

 
 
 Tilmeldingen til Unge Forskere '15 skudt i gang!

21. oktober 2014


Unge Forskere har haft et fantastisk 2014 indtil videre!

Vores finale i Forum trak 5000 besøgende til og alle de unge forskere fik præsenteret deres projekter med stil. Vinderne af de mange konkurrencer fik overrakt deres præmier, i form af penge, rejser og særpriser, af HKH Prins Joachim og Undervisningsminister Christine Antorini.

Unge Forskere stopper ikke, når vi forlader Forum

Peter, Sebastian og Frederik, der vandt konkurrencen i Forum for en del af deres arbejde på et omfattende matematisk problem, har været i Beijing, hvor de igen vandt guld, denne gang internationalt. Tidligere Unge Forskere tager ud på danske skoler og fortæller om deres oplevelser som inspiration til andre unge, der selv har lyst til at tage fat på et projekt til konkurrencen. Eleverne kan også høre mere om konkurrencen på Uddannelseskaravanen, der kommer rundt i landet i disse måneder.

Det er desuden muligt at booke os til lærerworkshops, hvor vi introducerer, hvordan man kan bruge Unge Forskere i undervisningen.

Tusind tak til alle involveret, alle der var og stadig er med til at gøre Unge Forskere til noget helt specielt. Vi glæder os allerede til næste år, hvor deltagerne blandt andet kan vælge at tage fat på vores Space Challenge og vinde en rejse til Köln for at besøge Danmarks første astronaut, Andreas Mogensen.

 
 
     
 
 

Nyheder fra Unge Forskere

 
 

Lærerworkshop: Unge Forskere - Vind med hjernen!
 

Space Challenge til Unge Forskere
 

Film om finalen 2014
Unge Forskeres ambassadører
 

Besøg Unge Forskere på Uddannelseskaravanen
 

Øvrige nyheder fra
Danish Science Factory

 
 

Mød Unge Forskere på Big Bang - årets konference for undervisere i naturfag
 
 
     
 
   
- - - This is a test version of the newsletter. - - -
--a4b3f14fcbdb2697fb937150cd14b9e1-- --06a479e232534ad5a3be86acb6522cbe--