Unge Forskere i grundskolen

Vil du krydre din daglige naturfagsundervisning med et spændende konkurrenceelement? Unge Forskere Junior er konkurrencen for alle elever i grundskolen.En gave til dig
Er du lærer i natur og teknik, matematik, fysik, kemi, biologi eller andre naturfag? Så giv dine elever muligheden for at være med i Unge Forskere og en unik mulighed for at arbejde med et projekt, de virkelig brænder for. 

Det er nemt at være med, og der er kontante præmier for op til 300.000 kr. og en række spændende særpriser på spil.


Konkurrencerne
Unge Forskere Junior er hovedkonkurrencen, der kræver det største hjernevrid fra dine elever. Til gengæld giver det også de fedeste oplevelser, nye venner, største præmier og masser af spændende naturfag.

Min Vildeste Ide er kreakonkurrencen, som kan tænde dine elevers naturfaglige interesse, der samtidig giver flotte præmier til de bedste, naturfaglige ideer.

Technology, Life Science og Physical Science
Unge Forskere Junior er inddelt i tre kategorier - technology, life science og physical science. Der uddeles 1., 2., 3. og evt. 4. præmier inden for hver kategori. Læs mere om kategorierne her

Masser af inspiration 
Kom godt i gang med Unge Forskere - vi har samlet en række gode råd, til, hvordan du let kan integrere Unge Forskere i din undervisning og vejlede dine elever i alt fra rapportskrivning til den naturvidenskabelige metode. Vores 5-trin-raket giver også et bud på, hvordan du kan involvere hele klassen i Unge Forskere.  

Se og læs vinderprojekterne fra Unge Forskere Junior 2016 her og Min Vildeste Ide her.