Unge Forskere i skolereformen

Unge Forskere er en perfekt ramme til at skabe en spændende skoledag med skolereformen som del af 'Den åbne skole'.

Unge Forskere er en god ramme til at give eleverne en mere varieret skoledag med fokus på naturfag, kreativitet og opfindsomhed. Eleverne skal udarbejde og indsende et naturfagligt projekt, og de kan arbejde enkeltvis eller i grupper.

Du kan aktivt bruge konkurrencen i den nye skolereform som del af ”Den åbne skole”. Du kan invitere spændende folk på besøg på skolen, som kan inspirere dig og dine elever til at arbejde med deres projekter.

I har også muligheden for at tage på virksomhedsbesøg eller besøge en ungdomsuddannelse eller et universitet for at blive inspireret eller måske endda arbejde konkret med elevernes projekter.

For at gøre det endnu nemmere at komme i gang, tilbyder Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i samarbejde med Unge Forskere, en særlig sponsorpræmie, hvor man i arbejdet med sit Unge Forskere-projekt kan få hjælp, råd og vejledning af DTUs forskere.

Præmien hedder DTU Challenge - Engineer the Future, og du kan på deres hjemmeside finde mere information om præmien og se, hvordan du kommer i kontakt med deres forskere.